Over ons.

Ontdek hier waarom www.renovliesbehangen.com een begrip is bij nieuwbouw en bestaande bouw. We zijn onderdeel van Bouwsector Nederland en zijn gespecialiseerd in hoogwaardige wandafwerking. Vragen? Laat het ons dan weten..

De Wand Specialist

Omdat we al meer dan 20 jaar wanden behangen met renovlies, kun je wel zeggen dat het onze specialiteit is. Er is geen muur die wij niet strak krijgen. We werken met de beste producten en hebben renovlies behangers die zeer ervaren zijn.

Meer dan 20 Jaar Ervaring

Bij ons hele team doet dit werk al minimaal 20 jaar. Het mooie van onze organisatie is dat iedereen graag blijft. Zelf ben ik ook al tientallen jaren in dienst en dit bevalt me erg goed is. Renovlies Behangen is een no nonsens bedrijf waar een leuke sfeer hangt.

Professioneel Team

Geert van Renovlies Behangen. Alles wat je wilt weten over renovlies behang kun je aan hem vragen.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is verantwoordelijk voor glasvliesbehang.comglasvezelbehang.net en renovliesbehang.net. Samen hebben wij een landelijke dekking!

Luis van Renovlies Behangen. Hij is de beste renovlies behanger voor nieuwbouw.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Wanneer woningen opgeleverd dan doet Luis de eindcontrole. Hij zorgt bij Renovlies Behangen en Scanbehang.nl ervoor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. 

Sander van Renovlies Behangen. De expert in het aanbrengen van renovliesbehang.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Een goedkope virtual assistant is Sander niet maar wel een hele goede! De beste man zorgt voor een planning die nagenoeg vlekkeloos verloopt. Hij is onze topper!

Wil je een Offerte Ontvangen?

Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor advies. Ben je er al uit en wil je ons inhuren? Dan kun je vrijblijvend een goedkope offerte bij ons aanvragen.

Scroll naar boven