Diensten.

Bij Renovlies Behangen kunnen wij je het proces leren en de materialen leveren. Ook bieden wij de optie om onze behanger in huren. Dit kan al vanaf € 9 per m2.

Renovlies laten behangen

Je wilt renovlies behangen maar weet niet waar je moet beginnen. Mocht dit het geval zijn dan kun je op ons rekenen. Wij brengen het behang voor je aan vanaf €9 m2.

Behangen en schilderen

Buiten het behangen kun je ook renovlies behang schilderen met latex verf. Je bepaald zelf de kleur! Gebruik wel goede verfmerken zoals Wijzonol of Sigma. 

A+ Totaal pakket

Wil je dat wij behangen met renovlies en sauzen? Dan kan dit vanaf €12,99 per vierkante meter. Maak gebruik van deze aanbiedingsprijs en vraag een offerte aan.

Moeten wij nog Renovlies Behang Verwijderen ?

Vanaf €6 per vierkante meter kunnen wij oud renovlies verwijderen. Deze dienst hebben wij ontwikkelt omdat veel woningbezitters dit zien als het moeilijkste deel bij een renovatie. Gelukkig weet je nu dat wij bestaan!

Muren behang klaar maken

Wij hebben de goedkoopste stukadoor die ook nog eens het mooiste werk aflevert. Dit stukadoorsbedrijf is ook onderdeel van Bouwsector Nederland.

100% Garantie op een Stuclook!

Zoals je hebt kunnen lezen is renovliesbehangen.com onderdeel van Bouwsector Nederland. Hierdoor krijg je automatisch de vakwerkgarantie en langste garantie!

Ons team staat voor vakwerk tegen betaalbare prijzen. Vraag gratis een offerte aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven